BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: De 8 Martie – O şoferiţă (20 ani) din Baia Mare a intrat cu maşina în duba Poliției. Un bărbat încătuşat rănit

Seara zilei de 8 martie a fost cu ghinion pentru o șoferiță din Baia Mare. Aceasta s-a izbit violent de o dubă a Poliției într-o intersecție din oraș. Șoferița (în vârstă de 20 ani) și cei doi polițiști din autospecială au scăpat cu leziuni minore. În schimb, un bărbat încătușat ce se afla în mașina poliției a suferit leziuni, el fiind preluat de un echipaj al Ambulanței și dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Accidentul a avut loc la intersecția bulevardelor București cu Republicii din Baia Mare. Din primele informații se pare că femeia nu ar fi observat autospeciala de poliție care pătrunsese deja în intersecție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Impactul nu a mai putut fi evitat.

Pe șoferița și pe cei doi polițiști i-au salvat centurile de siguranță și airbag-urile, ei suferind doar leziuni minore. Femeia de la volan a primit îngrijiri medicale la fața locului deoarece suferise și un atac de panică. Nu a fost nevoie de transportul acesteia la spital.

În schimb, un bărbat ce era încătușat și se afla în duba poliției a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, fiind rănit. Acesta fusese preluat de polițiști care se întorceau cu el de la o interveție și se îndreptau spre sediul Poliției pentru a-l audia.

A fost deschisă o anchetă.

Te-ar putea interesa si

CUPȘENI: Mobilier nou pentru toate școlile din comună. Banii europeni din PNRR

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident rutier la Bârsana. Şoferul încarcerat. Ce spun poliţiştii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

INCONȘTIENȚI PE ȘOSELELE DIN MARAMUREȘ: Impact frontal evitat in ultiul moment – Polițiștii de la rutieră sunt legați la mâini de o legislație rutieră tâmpită (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

nelu buzura martie 9, 2022 at 1:44 am

Acest comentariu este un PAMFLET si trebuie tratat catare: Poate soferita a alergat dupa autospeciala politiei pentru a primi MARTISORUL DE 8 MARTIE!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.