BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO / TRAGEDIE ÎN MUNŢII RODNEI: Un borşean a fost găsit îngheţat în zona cabanei Puzdrele, distrusă de o avalanşă (actualizare)

Desoperire macabră duminică în zona cabanei Puzdrele din Munţii Rodnei, cabană ce a fost distrusă luna trecută.

Un bărbat de 48 de ani din Borşa, cioban la stâna fostului primar din Borşa a fost găsit îngheţat de fratele său. Bărbatul plecase sâmbăta spre seară de la stână după mâncare însă nu a mai revenit. Întreaga noapte ceilalţi colegi l-au căutat dar l-au găsit doar dumunică dimineaţă.

O coincidenţă stranie îi cutremură pe borşeni. Un alt frate al bărbatului decedat şi-a pierdut viaţa anul trecut în aceeaşi zonă şi tot îngheţat.

Cadavrul a fost cobotât de pe munte de salvamontiştii borşeni, iar criminaliştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a petrecut decesul. La examinarea cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă.

IPJ Maramureș

La data de 06 martie 2022, la ora 11.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați despre faptul că în zona alpină Puzdrele din Borșa a fost găsită o persoană decedată.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a identificat cadavrul unui bărbat de 48 de ani din Botoșani, fiind găsit de fratele acestuia la aproximativ 2 kilometri de stâna unde acesta locuia. În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la prosectura spitalului din Borșa, ulterior fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei.

În continuare polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Pârâul Chechișel a inundat satul. Primarul a susținut că a fost o alarmă falsă!!! Imaginile îl contrazic (actualizare)

Vasile Dale

Galerie foto: DE LA COLINDAT – Tânărul cu BMW-ul ieșit în decor la Gârdani nu avea permis de conducere. Dosar penal și la Sighet

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Un singur ghișeu deschis la Electrica. 30 de oameni așteaptă în stradă pentru a cere explicații înainte de a-și plăti facturile pentru curent

Vasile Dale

1 mesaj

Gigi martie 9, 2022 at 8:56 pm

Hotărăștete pînă la urmă,de unde este cadavrul ,din Borșa sau din Botoșani,că nu se mai înțelege nimic.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.