BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: DUBLĂ TRAGEDIE – A decedat și cel de-al doilea muncitor electrocutat la Cătălina

Revenim cu informații referitoare la tragedia petrecută pe data de 4 martie 2022 pe un șantier din localitatea Cătălina, județul Maramureș. Atunci, doi bărbați în vârstă de 59 ani respectiv 42 ani au fost electrocutați după ce un coleg de-al lor care manipula brațul unei pompe de beton a rupt cablurile de electricitate amplasate pe stâlpii din beton din vecinătatea imobilului aflat în construcție.

În urma incidentului bărbatul de 42 ani deși resuscitat de medicii a fost declarat decedat. Celălalt muncitor a fost resuscitat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. A fost intubat și internat pe secția ATI în comă profundă.

Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva nici pe el. După ce a suferit un stop cardio respirator cadrele medicale l-au resuscitat însă au fost nevoiți să declare decesul.



Pe numele bărbatului care a manipulat brațul pompei de beton a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se lua măsuri legale. Și Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă.

„Persoana aceasta nu era angajat, ci se afla întamplător la locul producerii evenimentului. O firmă de construcții din județul Maramureș cu o CIFĂ de transport beton s-a deplasat în localitatea Cătălina, utilizand și o pompă de pompat acel beton, în timp ce era manevrat brațul pompei a rupt linia de medie tensiune, firele căzute la pămant au electrocutat acea persoană care se afla întamplator acolo, dar și pe operatorul de la pompă. Din păcate și operatorul de la pompă a decedat în cursul zilei de ieri. La fața locului s-a deplasat o echipă de la ITM Maramureș, au făcut cercetări, urmand a se stabili cărui fapt s-a datorat acest eveniment”, a declarat purtătorul de cuvant al ITM Maramureș, Mircea Onea, pentru ziarmm.ro.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un borșean din clanul BUTANU i-a lăsat cu ochii-n soare pe polițiștii rutieri bucureșteni. Reacția IPJ Maramureș (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIȘEU DE SUS: SOȚIA A ALERTAT POLIȚIA – A condus fără a avea permis și și-a rănit fiul de 15 ani. Apoi a plecat de la locul accidentului

Vasile Dale

CINE E VINOVATUL: Un tractorist băut a provocat accidentul cu 5 victime din Viile Apei. Unul dintre șoferi a încercat să evite impactul cu remorca plină cu lemne

Vasile Dale

1 mesaj

steiner martie 9, 2022 at 9:50 pm

totul a fost întămplător betonul a fost dus întîmplător muncitorul din zonă a fost acolo întîmplător nu era angajat păștea capre, cei morți vor fi vinovați întîmplător și se va declanșa o campanie de control pentru pulime ÎNTÎMLĂTOR
ITM va fi exemplar ca todeauna în situații de criză (nervoasă) nu era șef de punct de lucru ce să mai stabiliți deștepților muncitorii au fost de vină bravo…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult