BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Cine este bărbatul încătușat care era în autospeciala Poliției izbite într-o intersecție din Baia Mare de mașina unei șoferițe

Revenim cu informații referitoare la accidentul rutier petrect în seara zilei de 8 martie 2022 la intersecția bulevardelor Bucureși cu Republicii din Baia Mare.

O autospecială a Poliției Maramureș se deplasa pe bulevardul București având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, când a fost lovită din lateral de un autoturism la volanul căreia se afla o femeie. În duba poliției se afla un bărbat încătușat.

Conform informațiilor noastre bărbatul încătușat era dus spre Arestul IPJ Maramureș. Acesta este suspectul într-un dosar instrumentat de DIICOT și era adus de la Bistrița Năsăud pentru a fi încarcerat în Maramureș.

După ce medicii l-au examinat, aceștia au stabilit că bărbatul încătușat poate fi dus spre arest deoarece nu a suferit leziuni care să necesite transportul lui la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații suplimentare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Accident rutier produs în Baia Mare cu implicarea unei autospeciale de poliție

Aseară, 08 martie 2022, la ora 21.35, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul București din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism condus din direcția străzii George Coșbuc spre bulevardul Traian, a intrat în coliziune cu o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița Năsăud, care circula pe bulevardul București, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În urma impactului nu au rezultat victime omenești, iar polițiștii au soluționat evenimentul contravențional conform art. 130 din RA OUG 195/2002 Republicată.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Primarul Cătălin Cherecheş, în izolare la domiciliu

Redactie

GALERIE FOTO: Două mașini s-au ciocnit între Cavnic și Șurdești. Se circulă alternativ (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: Impact între două maşini pe Bd. Independenţei, la podul de la Kaufland

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.