BREAKING NEWSEveniment

Galerie foto: Ajutor pentru Ucraina din partea Consiliului Internațional al Vânătorilor și Conservării Vânatului, AGVPS din România și AJVPS Maramureș

În spiritul solidarității cu poporul ucrainean, membrii Consiliului Internațional al Vânătorilor și Conservării Vânatului, membrii Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România, dar și membrii Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramureș s-au alăturat campaniei de ajutorare a cetățenilor din țara vecină, care trăiesc ororile războiului. Astfel, din donațiile membrilor s-au achiziționat 3.400 conserve (carne de vină, carne de porc, ton bucăți și pate ficat).

Această acțiune se bucură de sprijinul vicepreședintelui Consiliului Internațional al Vânătorilor și Conservării Vânatului (CIC), dl Sarkany Arpad, și se desfășoară în parteneriat cu Uniunea Ucrainenilor din România – filiala Maramureș, prin intermediul președintelui Petrețchi Miroslav.

De altfel, domnia sa a preluat aceste ajutoare și va face deplasarea în Ucraina pentru a le distribui celor care chiar au nevoie de ele.Te-ar putea interesa si

URMĂRI COD ROȘU: Pagube uriașe în Baia Mare și Hideaga. Un copac a căzut peste o mașină în care erau 3 copii și un adult (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Percheziţii în mai multe localităţi din judeţul Satu Mare. O femeie era capul unei rețele de hoți (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: SALVATĂ DE POMPIERI – Femeie cu fetiță de 3 ani rămasă blocată în WC-ul ”inteligent” de lângă ”piața rușilor”.

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult