BREAKING NEWSEveniment

Galerie foto: Ajutor pentru Ucraina din partea Consiliului Internațional al Vânătorilor și Conservării Vânatului, AGVPS din România și AJVPS Maramureș

În spiritul solidarității cu poporul ucrainean, membrii Consiliului Internațional al Vânătorilor și Conservării Vânatului, membrii Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România, dar și membrii Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramureș s-au alăturat campaniei de ajutorare a cetățenilor din țara vecină, care trăiesc ororile războiului. Astfel, din donațiile membrilor s-au achiziționat 3.400 conserve (carne de vină, carne de porc, ton bucăți și pate ficat).

Această acțiune se bucură de sprijinul vicepreședintelui Consiliului Internațional al Vânătorilor și Conservării Vânatului (CIC), dl Sarkany Arpad, și se desfășoară în parteneriat cu Uniunea Ucrainenilor din România – filiala Maramureș, prin intermediul președintelui Petrețchi Miroslav.

De altfel, domnia sa a preluat aceste ajutoare și va face deplasarea în Ucraina pentru a le distribui celor care chiar au nevoie de ele.



Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Un șofer de 22 ani din Maramureș s-a izbit cu JAGUR-ul de o autoutilitară. Două persoane rănite

Vasile Dale

MACEL LA POIENILE DE SUB MUNTE: POLITISTI DE FRONTIERA ATACATI, BATUTI SI STROPITI CU BENZINA DE CONTRABANDISTI. FOCURI DE ARMA. AGRESORII LIBERI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

PE LINIA 8: Şoferul autobuzului a uitat ușa deschisă. Viaţa călătorilor pusă în pericol (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult