BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Fostul soţ și actualul iubit al unei femei s-au agresat reciproc pe o stradă din Baia Mare – ACTUALIZARE

Doi tineri din două sate vecine s-au agresat reciproc în plină stradă în Baia Mare, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției.

Cei doi tineri se cunosc și sunt din sate vecine, Berința respectiv Cărpiniș. Astfel, conform primelor informații, reiese faptul că un bărbat în vârstă de 27 ani (din satul Berința) ar avea o relație cu fosta soție a bărbatului în vârstă de 26 ani, domiciliat în localitatea vecină, Cărpiniș

Tinerii s-au întâlnit întâmplător pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Imediat întrei a început scandalul. De la vorbe jignitoare adresate reciproc s-a ajuns rapid la forme de violență.

Cel mai ”șifonat” din altercație a ieșit fostul soț al femeii de la care a pornit întreg scandalul. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului de un echipaj SMURD. Nu a fost nevoie de a fi transportat la Spital. 

Polițiștii i-au săltat pe amândoi tinerii și i-au dus la sediul poliției pentru audieri. Acolo amândoi au fost sancționați contravențional pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată, polițiștii au deschis și un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 12 martie a.c., la ora 12.20, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe strada Mihai Eminescu din municipiu o persoană s-ar manifesta agresiv.

Deplasați la fața locului polițiștii au identificat apelantul, un tânăr de 27 de ani din Berința, care a relatat faptul că un alt tânăr de 26 de ani din Cărpiniș i-ar fi adresat cuvinte jignitoare și l-ar fi provocat la scandal. Tânărul de 26 de ani prezenta leziuni la nivelul frunții, motiv pentru care un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului, dar nu l-au transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale.

Polițiștii le-au aplicat celor doi tineri sancțiuni contravenționale conform Legii 61 din 1991 pentru participare și provocare de scandal și, în continuare, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE ÎN WEEKEND: 13 maramureşeni s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără permis

Redactie

DN 1C: Beat la volan depistat de poliţişti, accident rutier pe fondul consumului de alcool la Buciumi

Redactie

ACCIDENT: Două mașini s-a ciocnit pe DN1C între Baia Mare și Recea (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.