BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – FLAGRANT: Angajat al Primăriei Baia Sprie prins aruncând ilegal gunoaie și moloz direct în câmp

Angajatul unei primării din Maramureș a fost prins în flagrant de un activist de mediu în timp ce descărca gunoaie dintr-o autoutilitară (ce aparține tot Primăriei Baia Sprie) direct pe un teren extravilan.

Bărbatul a încercat să se ferească de ochii localnicilor din Baia Sprie și a intrat cu mașina într-o zonă ferită. Un activist de mediu din Baia Sprie l-a urmărit pentru că avea o bănuială cu ceea ce urma să facă angajatul Primăriei.

Și așa s-a și întâmplat. Muncitorul a descărcat zeci de saci cu moloz și gunoaie direct printre copaci. În acel moment s-a alertat la 112 Poliția Locală, Poliția Națională și Garda de Mediu.

Mai multe echipaje ale instituțiilor abilitate au sosit la fața locului. Angajatul Primăriei a fost pus să încarce tot gunoiul în mașină iar apoi a fost dus la sediu pentru audieri.

Agenția de Protecția Mediului Maramureș l-a sancționat contravențional pentru că aruncat gunoaiele într-un loc neamenajat. Totodată, l-a finalul anchetei, poliția națională îl va amenda pentru fapta sa.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Portar cu toporul printre elevii Liceului ”Petru Rareș” Tg. Lăpuș. A luat de gât un câine cu care liceenii se jucau (imagini șocante) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Foto cititori: Autoturism distrus într-un accident produs la Tăuții Măgherăuș

Vasile Dale

Doi maramureșeni depistați cu aproximativ 13 grame de substanțe interzise, în Vișeu de Sus și Crăciunești

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.