Sport

FOTBAL FEMININ. LIGA 1: Victorie spectaculoasă pentru echipa de la Fotbal Feminin Baia Mare

Azi într-un meci contând pentru etapa a II-a din play-out Liga 1, echipa de Fotbal Feminin Baia Mare, antrenată de Tavi Dragomir, a reușit o victorie spectaculoasă cu 4-0 (1-0) în deplasarea de la Târgoviște.

Meciul s-a disputat pe un teren dificil și în fața unei echipe disperate, care avea una dintre ultimele șanse de salvare de la retrogradare. Acest lucru nu le-a influențat pe băimărence, acestea dominând partida cu autoritate.

Scorul a fost deschis de Marinela Cotos, în min. 34, în urmă unei pătrunderi personale din lateral dreapta și șut în colțul lung: 0-1. După pauză, fetele noastre au dominat și mai clar jocul, astfel a venit și golul 2 în min. 61: centrare de pe dreapta Paula Gavris și Dariana Indrei preia excelent și șut fără speranțe pentru portar: 0-2. După 2 minute, ne mărim diferența în urma unei lovituri libere de la 17 metri executată impecabil de Laura Desmerean: 0-3. Scorul final a fost stabilit în min. 70 din penalty de căpitanul echipei, Dariana Indrei: 0-4.

Felicitări jucătoarelor și antrenorului pentru această victorie importantă.Trebuie menționat că este a 4-a victorie consecutivă a acestei echipe în acest sezon!

Celelalte rezultate

Banat Reșița – Piros Arad 0-3 și Ladies Tg, Mureș – Galați 2-1.

Clasament play-out

  1. Piros Arad 24 puncte
  2. BAIA MARE 14 puncte
  3. Tg. Mureș 12 puncte
  4. Reșița 7 puncte
  5. Târgoviște 3 puncte
  6. Galați 3 puncte

Următoarea etapă (duminică 20 martie): BAIA MARE – TG. MUREȘ (ora 13:00); Arad – Târgoviște; Galați – Reșița.

Te-ar putea interesa si

CSM Știința Baia Mare este campioana României la rugby!

Redactie

FOTO: Băimăreanul Patric Iluţ, un nou podium la concursul de skateboarding de la Maribor

Redactie

SCANDAL DE PROPORŢII ÎN ARBITRAJ: FRF a dezvăluit numele arbitrilor anchetați că au jucat la pariuri. Unul este din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.