BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – TERIBILISM SAU VANDALISM PENTRU UN TIK-TOK: Un tânăr a scuipat, pălmuit și lovit cu piciorul statuia din bronz din Piața Libertății din Baia Mare

Cât de teribiliști pot fi tinerii din ziua de azi și până unde pot ei ”întinde coarda”? Unii extrem de mult, dar vă sfătuim să nu faceți ce a făcut băimăreanul în vârstă de 21 ani din următorul articol.

Acesta, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a crezut ”stăpânul universului” în Piața Libertății din municipiului Baia Mare. A început să pălmuiască statuia din bronz, a început să o scuipe iar apoi să o lovească cu piciorul. Totul sub privirile amicilor, care chicoteau și bineînțeles filmau.

Iar filmulețul nu l-au ținut pentru ”consum în regim propriu”, ci l-au publicat pe rețeaua TIK-TOK, pentru a vedea tot puștanul dornit de ”senzații tari” într-ale prostiei.



Polițistul local din Baia Mare urmărind imaginilr pe Tik-Tok

Numai că ghinionul teribilistului fără minte au fost polițiștii Locali din Baia Mare. Aceștia au văzut ”opera de artă”, l-au identificat rapid și i-a completat un frumos proces-verbal cu o amendă frumușică. Așa ca să aibă acum vreme să muncească (de această dată pe bune) vreo lună de zile pentru a o putea plăti.

Despre statuia de bronz bandojociră de băimăreanul în vârstă de 21 de ani vă mai putem spune și faptul că ea face parte dintr-un complex de statui care a costat Primăria Municipiului Baia Mare, în anul 2009, aproximativ 6 milioane de lei. Statuile au fost realizate din brox de artistul Karoly Kadar. La scurt timp după ce au fost amplasate în Piața Revoluției statuia care reprezenta un copil a fost furată și, cel mai probabil dusă la fier vechi. Atunci poliția a deschis o anchetă doar că hoțul a rămas neprins. Așa se face că în 2022 în Piața Libertății mai există doar statuia care o reprezintă pe mamă.

Te-ar putea interesa si

Caravana TBIPay ajunge la Baia Mare – 3 decapotabile așteaptă să fie câștigate

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: SOLUȚII – Se schimbă becurile la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a nu se risipi energia electrică

Vasile Dale

Un bărbat din Bistrița Năsăud a dispărut fără urmă în Borșa. A fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Baia Borșa (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult