BREAKING NEWSNational

O clinică privată suspendă gratuitatea serviciilor medicale pentru ucraineni: ”Au apelat gratuit la noi din mașini de lux”

Clinica privată OK Medical a anunțat suspendarea gratuității serviciilor medicale pentru cetățenii ucraineni, după ce aceștia au apelat la acele servicii ”din mașini de lux, cu scopul de a tranzita țara, nu că măsură de control sau prevenție”.

”Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm rațiunea și să ne procupăm de ai noștri în primul rând. 

De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulți oameni că urmare a infecției cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict. Ca urmare a celor expuse mai sus, OK Medical comunică public:

1. Suspendarea gratuității oferite cetățenilor ucraineni. Acest fapt survine și că urmare a faptului că majoritatea cetățenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au făcut-o din mașini de lux cu scopul de a tranzita țara, nu că măsură de control sau prevenție.

2. TOATE rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecției cu Covid-19 începând cu dată de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize GRATUITE și de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toți furnizorii privați de servicii medicale de pe teritoriul României. Pentru detalii, persoanele menționate sunt rugate să apeleze call center-ul OK Medical la 0219677 pentru înregistrare”, a transmis clinica privată Ok Medical într-un comunicat.

Reamintim faptul că Ok Medical a anunțat, pe data de 27 februarie, că asigură set de analize și testare COVID-19 (RT-PCR și antigen) GRATUIT tuturor persoanelor care prezintă un act de identitate emis în Ucraina.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Din salvator…ucigaș! Paramedicul volunar nu i-a răspuns la telefon șefului Poliției Rutiere Maramureș. Cine l-a sfătuit să se predea

Vasile Dale

ALERTĂ RĂPIRE: O minoră a fost răpită din Borșa sub privirile fratelui ei

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Persoană înecată, scoasă din Barajul Firiza – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.