EvenimentMaramuresul Istoric

ÎN 24 DE ORE: 24 de cetățeni ucraineni depistați la granița Maramureșului cu Ucraina

Ieri, 13 martie 2022, la ore diferite ,poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmatiei au depistat 7 cetățeni ucraineni, bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 57 de ani, care au trecut din Ucraina în România, prin apa râului Tisa. Aceștia au fost depistati pe direcția localităților de frontieră Sighetu Marmatiei, Tisa și Lunca la Tisa.
Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor P. F. Poienile de sub Munte și Sarasău au depistat, tot ieri, în zona de responsabilitate două grupuri formate din 10, respectiv 7 cetățeni ucraineni, cu vårste cu prinse între 18 și 57 de ani, care a trecut din Ucraina în România.
Toți cetățenii ucraineni au solicitat o forma de protecție statului român, fapt pentru care s-au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu la un coș de fum al unei gospodării din Ruscova stins de un pompier civili din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

ALCOOLEMII RECORD PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Un bărbat şi o femeie, la volan cu peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

DOLIU: Pădurarul ucis a fost îngropat la poalele pădurii, în cimitirul din Borcut (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult