BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO BODYCAM / POLIŢIST DE LA RUTIERĂ: “Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…” că el îl sună pe Bode…

Instanța clujeană a anulat mai multe sancțiuni pe care un polițist de la Serviciul Rutier le-a aplicat unui șofer în vârstă, la nervi. Pe înregistrarea cu body camul se aude cum la final polițiștul folosește un limbaj total neadecvat: „Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…”, instanța constatând că au fost adăgate ulterior sancțiuni la cea inițială.

Un polițist clujean a trecut, la nervi, sancțiuni în plus unui șofer oprit în trafic. Totul s-a întâmplat în 2 aprilie 2020, iar polițistul a trecut în procesul-verbal, care cuprindea o sancțiune pentru nepurtarea centurii, alte trei sancțiuni, și asta după ce a prezentat actul pentru semnare, scrie Clujust.ro.

Instanța de apel a decis să anuleze amenzile date abuziv de polițist.

„Coroborat cu afirmația agentului de la finalul înregistrării, după ce procesul verbal era deja întocmit și prezentat celui sancționat Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…>>, este evident că actul de sancționare a fost completat ulterior”, se arată în motivare.

Șoferul care a fost oprit pe Calea Forești pentru că nu purta centrură s-a ales cu o amendă totală de 1.795 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 de zile.

Sursa: Clujust.ro

Te-ar putea interesa si

Deputat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Punem discuția cu băimărenii pe primul loc: azi ne vedem pe terenul de atletism, în Parcul Mara și pe strada Grănicerilor”

Redactie

Bărbat descoperit decedat în pârâul Bârsău, la Șomcuta Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

INCIDENT PE STR. VICTORIEI: A luat foc becul de pe un stâlp de iluminat public (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.