BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO BODYCAM / POLIŢIST DE LA RUTIERĂ: “Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…” că el îl sună pe Bode…

Instanța clujeană a anulat mai multe sancțiuni pe care un polițist de la Serviciul Rutier le-a aplicat unui șofer în vârstă, la nervi. Pe înregistrarea cu body camul se aude cum la final polițiștul folosește un limbaj total neadecvat: „Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…”, instanța constatând că au fost adăgate ulterior sancțiuni la cea inițială.

Un polițist clujean a trecut, la nervi, sancțiuni în plus unui șofer oprit în trafic. Totul s-a întâmplat în 2 aprilie 2020, iar polițistul a trecut în procesul-verbal, care cuprindea o sancțiune pentru nepurtarea centurii, alte trei sancțiuni, și asta după ce a prezentat actul pentru semnare, scrie Clujust.ro.

Instanța de apel a decis să anuleze amenzile date abuziv de polițist.

„Coroborat cu afirmația agentului de la finalul înregistrării, după ce procesul verbal era deja întocmit și prezentat celui sancționat Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…>>, este evident că actul de sancționare a fost completat ulterior”, se arată în motivare.

Șoferul care a fost oprit pe Calea Forești pentru că nu purta centrură s-a ales cu o amendă totală de 1.795 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 de zile.

Sursa: Clujust.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Protest la Romanița după ce mascații au oprit o nuntă ce era programată într-o localitate CARANTINATĂ (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Accident grav in Baia Mare: A fost tentativa de suicid aseara pe strada Universitatii (foto/video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BORȘA: Impact între două autoturisme la volanul cărora erau doi șmecherași de 19 ani. Amândoi fără permis, iar unul chiar băut

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.