Important

IPJ MARAMUREŞ: Evenimente dedicate Zilei Poliției Române

Luna martie este o lună specială pentru poliţiştii maramureşeni având în vedere că la data de 25 martie se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române. În acest an marcăm 200 de ani de la atestarea Poliției Române. Cu acest prilej Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş va desfăşura mai multe activităţi, unele dedicate publicului iar altele dedicate exclusiv poliţiştilor.

,,Ziua Porţilor Deschise” unde sunt invitaţi toţi cei care doresc să-i cunoască şi să le ureze La mulţi ani poliţiştilor, JOI, 24 martie, între orele 11.00 – 17.00, în fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, municipiul Baia Mare.

Poliţiştii de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, Grupa Canină, vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

Alte evenimente:

DUMINICĂ, 20 martie, începând cu orele 15.00, pe bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, zona Catedralei Ortodoxe, vor avea loc două sesiuni de lecții practice de conducere defensivă, susținute de instructori specializați, una dedicată doamnelor și domnișoarelor, și alta dedicată conducătorilor auto începători.

MIERCURI, 23 martie, între orele 14.00 – 16.00, în parteneriat cu centrul comercial VIVO Baia Mare şi magazinul LIDL, poliţiştii vor sărbători în avans Ziua Poliţiei şi vor fi prezenţi în mall pentru a prezenta: un echipaj al Grupei Canine, o motocicletă a Poliţiei Rutiere, Expoziţie armament, Prezentare tehnică criminalistică, Promovarea profesiei de poliţist, Roata prevenirii – joc interactiv pentru copii cu premii și multe alte surprize.

JOI, 24 martie, în incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, va avea loc expoziţia de desene/felicitări realizate de elevi cu tema PACEA ÎN LUME şi premierea câştigătorilor.
Activitățile vor continua în aceeași locație cu un meci de fotbal, eveniment caritabil organizat în sprijinul UNICEF. Se vor „duela” echipa Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și echipa Gloriilor Maramureșene. În deschiderea meciului caritabil, junioarele clubului sportiv de fotbal feminin ACS Fotbal Feminin Baia Mare vor demonstra că jocul cu mingea nu este doar un talent al bărbaților.

În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm alături de noi!

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: PSD sprijină IMM-urile în fața scumpirilor masive ale energiei

Redactie

Siguranța este un drept al tuturor. Fiecare om are dreptul de a fi ferit de violență și de a trăi în siguranță!

Redactie

Ziua internaţională a muzeelor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.