BREAKING NEWSImportant

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Bătrân de 87 de ani bătut de fiu la Băița de sub Codru , femeie agresată zile în şir de concubin în Baia Mare

Sâmbătă, 19 martie, la ora 09.30, polițiștii Postului de Poliție Comunal Băița de sub Codru au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 84 de ani, cu privire la faptul că în noaptea de 17/18martie a.c., între orele 02:00-04:00, a fost agresat fizic, ameninţat cu un cuţit şi legat de un copac din curtea locuinței de domiciliu de către fiul său, un tânăr de 19 ani.

Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei, în vederea internării.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, violenţă în familie şi ameninţare.



Aseară, 20 martie, la ora 19.40, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Piața Libertății din municipiu, o femeie a fost agresată de către concubinul acesteia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o femeie de 24 de ani din municipiu, care a relatat faptul că în ultimele două zile a fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis un ordin de protecție valabil până la data de 03 iulie 2022.

Victima prezenta leziuni vizibile de violență la nivelul feței și la membrele superioare, motiv pentru care un echipaj SMURD a transportat-o la secția U.P.U. în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde a rămas internată.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit zona până la sosirea echipajului de siguranță publică, fiind identificat în lipsă, iar în urma investigațiilor specifice, acesta a fost depistat la domiciliu, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a ordinului de protecție și violență în familie.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ ÎN MARAMUREŞ: Alte cinci ordine de protecție provizorii emise de către polițiști în ultimele 24 de ore

Redactie

EXCLUSIV VIDEO Magia Crăciunului, ingredientul perfect pentru o cerere în căsătorie de neuitat pentru un pompier din Fărcașa (Maramureș)

Vasile Dale

ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ: 3 ani de închisoare și daune de peste 1,3 milioane euro pentru șoferul BMW-ului care a ucis o tânără în stația de autobuz de la Vivo Mall Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult