BREAKING NEWSImportant

GALERIE FOTO / PORTRET: George Oprea, jandarmul pasionat de fotografie

Anul acesta, în ziua de 3 aprilie se aniversează 172 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, iar până la această dată IJJ Maramureş prezintă povestea unor colegi din cadrul inspectoratului.
Astăzi, povestea plutonierului George Oprea, pasionat de fotografie. A început în urmă cu mai bine de 6 ani să facă asta cu un aparat Nikon 5200 și a continuat pentru că face acest lucru pentru sufletul lui. Atunci când ești pasionat de frumos, orice imagine surprinsă de obiectivul camerei foto devine un tablou sugestiv, inspirat și chiar educativ.
Plutonierul Oprea George este subofițer în cadrul Postului de Jandarmi Montan Țibleș și cea mai mare pasiune (după iubirea de munte și natură ) este fotografia de natură, în special fotografia wildlife.

,,Frumusețea și fericirea trebuie căutate în lucrurile mărunte și simple care ne înconjoară iar natura este cel mai bun exemplu. Acolo mă simt cel mai bine.” – spune George.
George a obținut un binemeritat loc II la un concurs de fotografie organizat de Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română, din perioada 03-12 februarie 2022.
Lumea este întotdeauna frumoasă dacă o privești din unghiul potrivit. Atunci când un peisaj, un curcubeu sau un animal sălbatic apar în fața obiectivului aparatului său de fotografiat, se transformă în cel mai frumos cadru.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat beat pe scuter a intrat frontal într-un autovehicul de teren la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO CITITORI: Produse expirate vândute la reducere la un market din Baia Sprie. OPC Maramureș doarme, că doar sunt bugetari și sunt liberi

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: O persoană rănită, după ce două maşini s-au ciocnit pe strada Grănicerilor. Un politist implicat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.