BREAKING NEWSEvenimentNational

IDENTIFICAȚI DUPĂ 7 LUNI de la comiterea faptei. Cinci bărbați din Maramureș și Satu Mare au bătut doi tineri, unul din Maramureș, celălalt din Sălaj

Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 48 de ani, din judeţele Maramureş şi Satu Mare, bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii, publice au fost identificate, la sfârşitul săptămânii trecute, de poliţiştii din Cehu Silvaniei.

Polițiștii din Cehu Silvaniei a fost sesizată la data de 18 august 2021, prin plângere, de către doi tineri, de 25, respectiv 30 de ani.

Unul din judeţul Maramureş şi cel de-al doilea din Cehu Silvaniei, despre faptul că, în noaptea de 14 spre 15 august 2021, în intervalul orar 0200-0300, în timp ce se aflau pe strada Piaţa Trandafirilor, din localitatea Cehu Silvaniei, pe fondul unui conflict spontan au fost loviți cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului de un grup de persoane necunoscute, de sex masculin.
În urma agresiunii, tânărului din Cehu Silvaniei i-a fost distrus telefonul mobil.

Verificările efectuate de poliţişti au condus, vineri, 19 martie, la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

Este vorba despre cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 48 de ani, din judeţele Maramureş şi Satu Mare.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Cehu Silvaniei, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii, publice, în vederea administrării întregului probatoriu.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: O maşină a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe DN 1C la intrare în Lăpușel

Redactie

Preotul Dumitru Aftan, slujitorul Parohiei Ortodoxe Satu Nou de Sus, a încetat din viață

Vasile Dale

ȘAH: Locul 2 pentru România – Campionatul European pe Echipe- FU12

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult