Maramuresul Istoric

Accident produs de un bătrân beat. A lovit cu maşina mai multe garduri din Ieud

Ieri, 22 martie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.C. 18, în comuna Ieud, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 76 de ani din Ieud, care, în timp ce se afla la volanul unui autoturism condus din direcția comunei Bogdan Vodă spre Ieud, a intrat în coliziune cu gardurile unor imobile.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat și a unei femei, ambii în vârstă de 53 de ani din Ieud, aflați în calitate de pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

AU VENIT ACASĂ: 86 de români sunt în carantină de coronavirus, în Maramureş, după ce s-au întors acasă din Italia, din zona de alertă

Vasile Dale

UN NOU SCANDAL MOCNEȘTE: Subalternii l-au reclamat pe șeful Poliției Sighetu Marmației la IPJ Maramureș că a emis o dispoziție ilegală. Șeful SPR Maramureș a știut oare?

Vasile Dale

SALVAMONT ÎN ACȚIUNE: Un bărbat a căzut dintr-o căruță într-o râpă pe Valea Vaserului (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.