BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Pădurarul de la OS Poieni ajuns inginer șef la pază peste noapte a fost schimbat din funcție. Șeful Ocolului retrogradat din funcție și pus să ”plimbe hârtii” pe la Direcția SIlvică Maramureș

Vă prezentam zilele trecute că încep să cadă ”capete” în urma controalelor efectuate în cadrul Ocolului Silvic Poieni. Astfel, șeful OS Poieni Nuțu Șofroniciu a fost sancționat cu retrogradarea în funcție. Pentru locul lui ar fi fost nominalizat Cristian Cornea.

Până aici nimic deosebit ca să spunem așa. Doar că sursele noastre spun că retrogradarea șefului OS Poieni nu este nimic altceva decât un ”șut în fund”. Astfel, acesta ar fi fost adus la Direcția Silvică Maramureș și i s-ar fi repartizat în loc ”călduț” în care nu are nimic altceva de făcut decât să plimbe niște hârțogării dintr-un birou în altul. Dacă aceste informații sunt reale, atunci putem spune fără să greșim cu absolut nimic: halal sancțiune. Vorba unora: o mână spală pe alta.

Dar să revenim la subiectul de astăzi. Tot noi vă prezentam documente explozive obținute de redacția noastră referitoare la organizarea unui concurs ce viza ocuparea unui post de inginer la OS Poieni. Halucinant a fost faptul că pădurarul ”făcut” inginer a fost prins în anul 2016 cu o lipsă de 230 mc din pădurea pe care o păzea. Pădurarul a fost trimis în fața consiliului de disciplină al Direcției Silvice Maramureș, care a decis că angajatul OS Poieni este vinovat de furtul lemnelor, cerând desfacerea contractului de muncă. Totuși, cei de la DS Maramureș l-au acceptat la concurs. Doar că un alt aspirant a contestat concursul iar cei de la DS Maramureș au refăcut concursul (programat pentru 14 aprilie 2021), modificând condițiile de participare. Coincidență mare, am spune noi.

Ei bine, sursele noastre spun că în aceste zile s-a primit o dispoziție de la RNP Romsilva prin care s-a decis schimbarea șefului de pază de la OS Poieni.

@foto principal: captură Recorder.ro.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Șampania, sufletul petrecerii. Cum o alegi și cum te bucuri de această băutură premium

Vasile Dale

Trei şoferi cercetaţi după ce s-au urcat băuţi la volan. Bărbat din Cerneşti, condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere

Redactie

Cine salvează o viață salvează o lume întreagă! Interviu cu voluntarul ISU, Cornel Petrehuș, la 12 ani de la operaționalizarea SMURD Maramureș (galerie foto)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex martie 24, 2022 at 7:24 am

Cate mizerii se fac acolo nu ma mir. La atatea sute de hectare defrisate ies bani cu carul. Trag lipitorile acolo de numa. Cum ziceti dvs. O mana spala pe alta. Doar nu se vor taia intre ele.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult