Eveniment

RUTIERE: Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după un accident la Şurdeşti, un bărbat de 44 de ani s-a izbit cu motociclul de un gard metalic la Moisei

Aseară, la ora 22.28, polițiștii din Baia Sprie au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 184, în localitatea Șurdești.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 18 ani din Vadu Izei, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cavnic înspre Baia Sprie, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a lovit un tub de colectare a apei pluviale și s-a răsturnat pe partea dreaptă în șanțul de colectare a apei pluviale.
În autoturism, în calitate de pasager a fost identificat un tânăr de 17 ani din Sighetu Marmației, care în urma accidentului a suferit vătămări corporale și a fost transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, ulterior fiind transportat la Centru Medical de Permanență Baia Sprie unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

De asemenea, la ora 19.55, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N. 18, în Moisei.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 44 de ani din Moisei, în timp ce conducea un motociclu, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a oprit într-un gard metalic, alăturat drumului public.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, fiind transportat cu o ambulanță, la Spitalul de Recuperare Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauza, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Acțiunea polițiștilor rutieri

În perioada 17-23 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Leordina, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Maramureș, au organizat şi desfăşurat acțiuni pe linie rutieră pe D.N. 18 pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.
În cadrul acestora, au fost verificate 150 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 56.000 de lei.
Totodată, ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 12 permise de conducere și a două certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

ARESTAT PREVENTIV: Ștețco din Borșa a vrut să mituiască doi poliţişti de la rutieră cu 10.000 euro după ce a fost prins beat la volan. A fost prins în flagrant

Redactie

ACTUALIZARE: Trei raniti intr-un impact violent pe DN18 B la pod la Dumbravita (FOTO)

Vasile Dale

DESCINDERI PRIVIND AFACERI ILEGALE CU TUTUN: Percheziţii domiciliare pe raza oraşului Borşa şi a comunei Moisei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.