BREAKING NEWSNational

Celebrul cântăreț Ghiță Muntean, victimă a unor escroci. Ne cere ajutorul

Celebrul artist sătmărean Ghiță Muntean, originar din localitatea Decebal, ne cere ajutorul după ce mai multe persoane au ajuns să îi păteze numele și renumele.

Mai exact, persoane necunoscute au făcut conturi false de Facebook cu numele lui, iar unii solicită chiar bani. Motiv pentru artistul sătmărean ne cere ajutorul să raportăm aceste conturi false.

”Dragii mei vreau să vă spun ca sunt foarte indignat de ce pot face unii oameni! Am aflat ca anumite persoane si-au facut conturi de facebook false, folosindu-mi identitatea și au cerut în numele meu poze, bani sau chiar au vorbit în numele meu pentru anumite evenimente! Am rugamintea să mă susțineți si să dați report la aceste conturi pe care vi le atașez în următoarele poze ca să le putem închide. Pentru evenimente puteți lua legătura doar cu impresarul meu Cătălin Rotaru la unul dintre următoarele numere de telefon: 0723.591.595 sau 0744.869.073”, este apelul lui Ghiță Muntean.

FOTO. Așa arată conturile false! Dați mai departe mesajul!

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Impact puternic între două autoturisme pe bd. Unirii spre Italsofa. Trafic blocat

Redactie

FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier la Săcălăşeni, patru victime

Redactie

Beat criță și cu permisul suspendat, un șofer a fost prins de polițiști în trafic la Coruia. Altul prins cu permisul fals

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.