BREAKING NEWSImportant

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriş Baia Mare a fost iluminat în roșu pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei

Spitalul Județean de Urgență se alătură, împreună cu Consiliul Județean Maramureş, campaniei inițiată de organizațiile membre ale Parteneriatului STOP TB România, prin care se oferă pacienților care ni se adresează pentru orice tip de servicii medicale informații pe tema tuberculozei.

În plus, de aseară, miercuri 23 martie, clădirea spitalului este iluminată în roșu, culoarea simbol a solidarității și implicării în lupta împotriva tuberculozei.

Tema Zilei Mondiale a Tuberculozei 2022: Investește pentru a pune capăt tuberculozei. Salvează vieți – transmite nevoia urgentă de a investi resurse pentru a intensifica lupta împotriva tuberculozei și pentru a îndeplini angajamentele de a pune capăt tuberculozei asumate de liderii mondiali.

Acest lucru este esențial în special în contextul pandemiei de COVID-19, care a pus în pericol progresul END TB și pentru a asigura accesul echitabil la prevenire și îngrijire, în conformitate cu eforturile OMS de a atinge Acoperirea Universală a Sănătății.

Te-ar putea interesa si

EVENIMENT: Şcoala Gimnazială Copalnic-Mănăştur a devenit Şcoala Gimnazială „Augustin Buzura”

Vasile Dale

Chestionar adresat mediului de afaceri în cadrul activităților de elaborare a Strategiei Investiționale a județului Maramureș prin proiectul ”Mara Strategy”

Redactie

INCENDIU VIOLENT LA DĂMĂCUȘENI: O gospodărie arde ca o torță. Flăcările au afectat și casa din vecini. Pagube uriașe (FOTO, VIDEO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.