BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

FOTO: Au început concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgenţă. Echipa SVSU Mireșu Mare, câştigă prima etapă

După ce weekendul trecut SVSU Poienile de sub Munte a câștigat etapa zonală a concursului rezervat serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Maramureș, iată că weekendul care tocmai s-a încheiat, la Valea Chioarului s-a desfășurat un concurs care a adus față în față mai multe servicii volutare din Țara Chioarului.

În cadrul competiției, participanții s-au întrecut în două probe: “pista cu obstacole pe 100 de metri” și “dispozitivul de intervenție”.

În concursul de weekend, cei mai bine pregătiți s-au dovedit a fi componenții echipei S.V.S.U. Mireșu Mare.

”Felicit echipa de pompieri voluntari ai SVSU Mireșu Mare, pentru reușita la concursul serviciilor voluntare pentru situații de urgență, faza zonală desfășurat la Valea Chioarului! Sunt o echipă care face față cu brio oricărei situații, fiind mereu la datorie pentru binele comunității!” a declarat Ioan Mătiș, primarul comunei Mireșu Mare.

În concursul de duminică, podiumul s-a prezentat astfel:

– locul 1- echipa S.V.S.U. Miresu Mare;

– locul 2- echipa S.V.S.U. Valea Chioarului;

– locul 3- echipa S.V.S.U. Remetea Chioarului.

Diploma de fair play a fost conferită reprezentativei S.V.S.U. Boiu Mare

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă urmăresc, printre altele, dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, respectiv evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a acestor servicii.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Maramureș se desfășoară pe parcursul a șapte etape zonale. Competiția reprezentativelor S.V.S.U. va continua în perioada următoare, cu concursul organizat în comuna Budești.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Misiunea asumată de PSD prin Ministerul Economiei, reindustrializarea României!”

Redactie

IMAGINI TERIBILE: EXCLUSIV – Un băimărean a decedat în stradă în Baia Mare

Vasile Dale

FOTBAL JUDEŢEAN: Se pune gazonul pe terenul din Şomcuta Mare. Noutăţi de la AJF Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult