BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO EXCLUSIV: Două şuri şi doi porci mistuiţi de flăcări le Remeţi pe Someş (actualizare)

Incendiu violent in localitatea Remeţi pe Someş, comuna Mireşu Mare, ieri după-amiază. Totul ar fi pornit de la un cablu electric defect şi neizolat corespunzător. Flăcările au cuprins două şuri situate una lângă alta, dar şi un coteţ în care se aflau şapte porci. Cinci dintre animale au fost scoase de proprietari şi localnici, însă doi porci au ars de vii.

La stingerea incendiului au intervenit pompierii civili din Mireşu Mare, pompierii militari de la Şomcuta Mare, dar şi zeci de localnici. Marea problemă a forteţor de intervenţie a fost lipsa unei surse de apă. pompierii fiind nevoiţi să facă drum de câţiva kilometripână în Dăneştii Chioarului după apă.

ACTUALIZARE

Duminică, pompierii au intervenit în localitatea Remeți pe Someș unde două anexe au fost cuprinse de flăcări. Focul a distrus circa 270 de metri pătrați de acoperiș din lemn și baloți de fân. Pompierii au reușit să salveze din calea flăcărilor 5 porci.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA BÂRSANA: Tânăr de 26 de ani, decedat după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină

Vasile Dale

CA-N JUNGLĂ: Băimărenii sunt revoltați pentru că edilii îndrăgostiți ai municipiului au uitat de cimitirul Horia 1. Bălăriile au acoperit mormintele (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV: ȘMECHERAȘ PE ȘOSELE – A dat nas în nas cu Dusterul Poliției după ce a depășit o coloană de mașini. Polițiștii au închis ochii văzându-și de drum

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.