BREAKING NEWSEveniment

Doi șoferi au fost arestați preventiv după ce a condus cu alcoolemii record: 3.39, respectiv 3.29 g/l alcool pur în sânge

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, prin purtătorul de cuvânt, au transmis faptul că doi bărbați din Maramureș au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă după ce au fost prinși de polițiști de la rutieră conducând aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Ambele cereri au fost admise iar bărbații au ajuns în arestul IPJ Maramureș.

Prins la volan beat criță prin Lăpușel

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 29 martie 2022 punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului D.C.R. pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, prevăzută de art. 336 alin 1 Cod penal. La data de 28 martie 2022 față de inculpat a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul D.C.R., care nu are antecedente penale, în data de 27 martie 2022, în jurul orei 21.10, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe raza localității Lăpușel, județ Maramureș, având o în sânge o îmbibație alcoolice peste limita legală.

Analiza toxicologică a probe de sânge recoltată de la inculpat a indicat o îmbibație alcoolică de 3,29 g/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 martie 2022 dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

Prins la volan beat criță prin Baia Mare

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 28 martie 2022 punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului P.M.I. pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, prevăzută de art. 336 alin 1 Cod penal. La data de 28 martie 2022 față de inculpat a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul P.M.I., care nu are antecedente penale, în data de 26 martie 2022, în jurul orei 20.15, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe raza localității Baia Mare, județ Maramureș, având o în sânge o îmbibație alcoolice peste limita legală.

Analiza toxicologică a probe de sânge recoltată de la inculpat a indicat o îmbibație alcoolică de 3,39 g/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 martie 2022 dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Drumuri acoperite cu zăpadă în întreg județul. Avem imagini de pe DN18, DN18B, DJ187 și Baia Mare

Vasile Dale

IN TIMP CE CFR-UL MOARE, DIN APRILIE: TREN DE LUX PE RUTA TIMISOARA – BAIA MARE (VIDEO)

Vasile Dale

JAF ÎN BAIA MARE: Au furat seiful cu bani dintr-un apartament folosindu-se de o ”cheie potrivită” de spart butuci

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.