BREAKING NEWSEveniment

Un bărbat din Satulung prins la volan cu 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat – actualizare

Ieri, 29 martie, la ora 16.44, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că pe strada Grănicerilor se află o autoutilitară, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Deplasați la fața locului, polițiștii au depistat autoutilitara în cauză, iar la volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani din Satulung.

Întrucât acesta emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool în aer pur expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, la ora 19.05, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Berința înspre Copalnic, pe D.N. 18B.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare Dr. Constantin Opriș unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ACTUALIZARE

Pe numele bărbatului de 37 de ani din Satulung, depistat de polițiști în data de 29 martie a.c., în timp ce conducea o autoutilitară având o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool în aer pur expirat, polițiștii Biroului Rutier au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Opt persoane, printre care și un bebeluș, salvați din incendiu de doi maramureșeni din Repedea!

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV: Motociclist lovit violent de un autoturism in zona Meda din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Fostul primar al comunei Coaș, Sabin Raț a decedat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.