BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

COD GALBEN DE NINSOARE: Se circula extrem de greu între Cavnic și Budești din cauza zăpezii de pe carosabil (foto/video)

Trafic rutier în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri naționale si judetene au partea carosabila curata si umeda, cu exceptia DN18, in Pasul Prislop, unde intre km 167 si km 181 se gaseste pe partea carosabil depus un strat de zapada framantata care are grosimea pana la 1 cm. Pe sectoarele de drumuri nationale s-a actionat cu opt utilaje si s-au imprastiat 49 tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit, ninge in judet. In zonele joase se semnaleaza, izolat ceata, iar vizibilitatea in trafic este redusa sub 300 de metri. Vântul prezinta intensificari in zonele montane. Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost in scadere usoara. Stratul de zapada masura pana la 24 cm la statia meteo Iezer. Vremea va continua sa se raceasca, devenind deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult noros in cursul zilei cand pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

La munte va ninge. Noaptea, cerul va fi variabil. Vantul va sufla in general moderat ziua, cu intensificari temporare, iar la munte va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 5 grade, iar cele minime intre -6 si -4 grade. Noaptea, izolat, se va semnala bruma, iar in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Cod galben de ninsori: ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Interval de valabilitate: 3 aprilie, ora 3 – 4 aprilie, ora 3 Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ Zone afectate: local în Carpații Orientali și Occidentali precum și în zonele joase de relief din județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Suceava și Neamț Local în Carpații Orientali și Occidentali, precum și în zonele joase de relief din județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Suceava și Neamț, temporar va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

Te-ar putea interesa si

EVENIMENT: Gustări în Maramureș la Muzeul Satului din Baia Mare

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Un tânăr beat criță a rămas încarcerat după ce s-a izbit de un cap de pod pe strada Cioltului din Șomcuta Mare (actualizare)

Vasile Dale

BAIA MARE: Material lemnos tăiat ilegal și furat confiscat de polițiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.