BREAKING NEWSEveniment

Al treilea șofer beat arestat preventiv în această săptămână!!! Este vorba despre Robert din Satulung

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Satulung a fost prins la volanul unei autoutilitare conducând pe strada Grăniceilor din Baia Mare. Polițiștii l-au testat iar etilotestul a indicat 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este al treilea șofer arestat preventiv în această săptămână.

Bărbatul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Procurorii băimăreni au mers în instanță și au cerut arestarea preventivă a bărbatului din Satulung. Soluția pe scurt: ”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare și dispune arestarea preventivă a inculpatului P.R pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, prevăzută de art. 335 alin (1) C.pen, pentru o perioadă de 30 de zile. Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător ales, de a se dispune împotriva sa măsura controlului judiciar”. (foto arhivă)

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ZIUA COPILULUI: Mascotele Disney îi așteaptă joi 1 iunie pe copii în Parcul Mare din Vișeu de Sus

Vasile Dale

DECIZIA ICCJ: Bogdan Hodorogea, exclus din USR, va pierde mandatul de consilier local

Redactie

EVENIMENTE RUTIERE: Pieton accidentat pe o trecere de pietoni din Baia Mare, doi bărbaţi depistaţi conducând autovehicule fără să deţină acest drept

Redactie

1 mesaj

ASB aprilie 4, 2022 at 10:39 am

Asa ati scris „Robert di Satulung” de zici ca ar fi ceva vedeta pe care toata lumea trebuie sa o stie. Cine mama lui e Robert din Satulung?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.