BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un tânăr din Lăpuș este suspect în peste 30 de spargeri în zonă. Ultima spargere: un magazin alimentar

Un tânăr de 20 ani este principalul suspect în aproximativ 30 de spargeri comise pe raza comunei Lăpuș. Ultima ispravă a individului a fost un magazin alimentar din Lăpuș.

Magazinul pe care l-a mai prădat. A furat țigări, alcool dar și o sumă de bani. Modul de operare al individului a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în unitatea economică.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare pentru că frustrarea locuitorilor din zonă este uriașă. Individul sparge magazin după magazin și nimeni nu îl arestează.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 02 aprilie, la ora 06:33, polițiști Secției 7 Poliției Rurală Suciu de Sus, au fost sesizați de către un bărbat din Baia Mare, cu privire la faptul că, în noaptea de 01/02 aprilie a.c., persoane necunoscute au pătruns în interiorul unui magazin alimentar din comuna Lăpuș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată și au constatat faptul că, din magazinul alimentar au fost sustrase mai multe bunuri și o sumă de bani. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 900 lei.

În urma activităților informativ-operative, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 20 ani din Lăpuș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Bistrițeanca în vârstă de 18 ani ce s-a aruncat de la etajul 8 s-a trezit și este conștientă. Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior (VIDEO)

Vasile Dale

George-Alexandru Oros, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr.Constantin Opriş” Baia Mare

Redactie

GALERIE FOTO: Accident pe DN 1C, trafic blocat. Impact între un camion și două autoturisme

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.