Sport

ATLETISM: Sportivii de la LPS Baia Mare, pe podium la Campionatul Național de aruncări lungi de iarnă

Municipiul Arad a găzduit în 2 aprilie finala Campionatului Național de aruncări lungi de iarnă pentru juniori 2 și 3 și copii 1 și 2.

De la această competiţie sportivii de la LPS Baia Mare au venit acasă cu rezultate deosebite, podium şi medalie de bronz pentru sportivul Pocol David, proba de disc copii 2.

S-au mai remarcat pe locuri fruntașe sportivii Marian Varga proba de disc si suliță juniori 2, Tamas Lorena proba de disc juniori 2, Alexia Vekony proba de suliță juniori 2, Bonat Beatrice proba de suliță si disc copii 1, Ardelean Raluca proba de disc si suliță juniori 2, Mihali Sabin proba de disc si suliță juniori 2. Cu Bonat Adrian, Grumaz Delia, Crăciun Ioana Melania, Lps Baia Mare .

Sportivul Marian Varga , de la LPS Baia Mare pregătit de prof. Bonat Adrian, face parte din lista extinsă a Federatiei Române de Atletism a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2022 , organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român în 24-30 iulie 2022, la Banska Bystryca.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Antrenorul secund al CSU Craiova a petrecut Crăciunul în Maramureș la Borșa

Vasile Dale

TRIATLON: Tudor Mitru, la doar 10 ani, a străbătut cel mai greu și tehnic traseu de MTB

Redactie

DARURI DE CRĂCIUN: Sport Team împreună cu încă patru echipe de fotbal au contribuit pentru ajutorarea a trei familii cu probleme deosebite

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.