Important

Să ne trăiţi, Excelenţă!

​În urmă cu 69 de ani, într-o familie de țărani (Florica și Todor Rohian) din Groșii Băii, venea pe lume cel care mai târziu avea să conducă județul Maramureș: Anton ROHIAN. Înzestrat de mamă cu un suflet mereu aproape de nevoile celor mulți și neajutorați, educat în mod spartan, cu principii sănătoase de viață, de un tată sever care i-a transmis dragostea pentru șiriștina de acasă, Anton Rohian este unul dintre cei care, cu o singură privire, poate trezi mustrări de conștiință actualei clase politice a județului și cu inflexiunile sarcastice ale tonului ușor răgușit, dar plin de gravitate, poate accentua penibilul într-un politician purtător de pălărie prea mare . În rest este un om obișnuit: cu calități și defecte, cu tristeți și bucurii, cu împliniri și neajunsuri, dar un om care a învățat de-a lungul anilor că viața trebuie trăită la intensitate maximă în fiecare secundă și banii se câștigă din zoala mâinilor trudite.
​Pentru prezența plină de carismă, pentru felul implicat în care a condus județul, pentru respectul arătat cetățenilor, pentru contribuția adusă Maramureșului în domeniul agricol suntem azi alături de domnia sa la ceas aniversar și îi dorim ani mulți în sănătate, oameni capabili să-i respecte maturitatea în juru-i, cât mai multe momente de calitate alături de persoane care îi fac bine și mult succes în activitatea de antreprenoriat!

Te-ar putea interesa si

DESPRE NOILE PREVEDERI: Vă cunoașteţi drepturile și obligațiile în interacțiunea cu polițiștii?

Vasile Dale

INSTANŢA A HOTĂRÂT: Criminalul de pe strada Gării a fost arestat preventiv. A avut discernământ când şi-a ucis fosta iubită

Redactie

SCANDAL ÎNTR-O FAMILIE DE PE PĂLTINIŞULUI: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii băimăreni

Redactie

2 mesaje

Pop Ion aprilie 6, 2022 at 12:09 pm

șiriștina – cuvantul acesta nu exista in DE,. explicati-l.
Rohian nu a facut nimic pentru GROSI, cum nici Man nu a facut pentru Rohia.
Asa ca… lasa-ne

Raspunde
Mihai aprilie 6, 2022 at 10:37 pm

Nu il cunosc personal, dar e un exemplu de diplomat, prezenta, o persoana care impune respect si merita respect

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.