Important

BEAT LA VOLAN: Arestat pentru 30 de zile după ce a accidentat un pieton pe bd. Decebal.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus, la data de 08.04.2022, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului S.M. pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, prevăzută de art. 196 alin. 1 Cod penal şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, prevăzută de art. 336 alin. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal.

La data de 07.04.2022 faţă de inculpatul S.M. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul S.M., în data de 06.04.2022, în jurul orei 16:00, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe raza municipiului Baia Mare. La o trecere pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, situată pe bd. Decebal, nu a acordat prioritate de trecere persoanei vătămate O.V. (în vârstă de 72 ani), care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii şi a acidentat-o, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 70 – 75 zile de îngrijiri medicale.



Analiza toxicologică a probelor de sânge recoltate de la inculpat a indicat o îmbibaţie alcoolică de 1,79 g/l alcool pur în sânge (prima probă recoltată la ora 16:50), respectiv de 1,55 g/l alcool pur în sânge (a doua probă recoltată la ora 17:50).

La data de 08.04.2022, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului (care nu are antecedente penale), pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

ŞCOALA ALTFEL: Lecții de criminalistică și de dresaj canin

Redactie

Emiterea Hotărârii de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență pentru finanțarea cheltuielilor necesare realizării și implementării lucrărilor de punere în siguranță a podului istoric din Sighetu Marmației

Redactie

SPECTACOL CARITABIL: “Campionii Excelenței”, în luna dedicată conştientizării paraliziei cerebrale, la Teatrul Municipal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult