BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / IMAGINI DURE: Bogdan Marișca și Sebastian Itu s-au lovit cu mașina de copaci la Raliul Maramureșului. Copilotul a fost rănit – ACTUALIZARE 3

Incident grav la Raliul Maramureșului pe etapa Copalnic Berința. Pilotul Bogdan Marișca și copilotul Sebastian Itu era la bordul unui model Ford Fiesta R5 a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac din dreapta direcției de mers.

În urma impactului copilotul Itu a fost rănit. Bogdan Marișca a scăpat fără nicio leziune.

La fața locului sunt echipajele SMURD și ale Ambulanței Maramureș.

ACTUALIZARE 1

Potrivit ultimelor informaţii primite de la faţa locului, Bogdan Marișca se află în stare bună.

Sergiu Itu, copilotul, este rănit, fiind inconștient preț de câteva zeci de secunde (vezi video) A suferit un traumatism cranio cerebral acut, pierzându-şi cunoştinţa. După manevrele de prim ajutor, este transportat la spital.

Avertisment: imagini dure

video: Claudiu Dobrican

La unitatea medicală a fost diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral ușor și un hematom la cotul drept. Este cooperant și conștient, în afara oricărui pericol, dar se află sub investigații. Bogdan Marișca este alături de el la spital

De precizat că au fost anulate probele speciale 5 și 6.

Marișca și Itu formează cel mai longeviv echipaj din Campionatul Național de Raliuri, cei doi făcând echipă în mașina de concurs încă din 1997. În momentul accidentului, aceștia se aflau pe locul 3 în topul general de la Raliul Maramureșului.

ACTUALIZARE 2

Sebastian Itu e în stare bună, se află la spital. Alături de el este pilotul Bogdan Marişca.

Pe pagina de facebook a competiţiei Raliul Maramureşului a fost postat următorul mesaj: „Suntem bine! Dorim să vă aducem la cunoștință ca starea lui Sebastian Itu este stabilă și totul este bine! Ne bucurăm ca acest eveniment neplăcute a trecut cu bine fără consecințe! Mulțumim echipajelor de intervenție pentru reacția rapida și profesionalism si Restaurantului Tasty pentru minunata pizza!”.

Itu va rămâne în Spital sub supraveghere medicală până mâine.
„Le multumim echipelor de medicale pentru modul in care au intervenit si organizatorilor pentru sprijin!! …si tuturor celor care ne-au transmis sustinerea lor!”, a transmis Bogdan Marişca.

.ACTUALIZARE 3

Copilotul Sebastian Itu a fost externat. ”Azi l-au externat, e bine și nu are nimic. L-au ținut pentru supraveghere mai mult” este mesajul transmis redacției noastre de fiul copilotului Itu.

video: Claudiu Dobrican

Te-ar putea interesa si

FOTO: A luat foc un garaj dintr-un bloc de pe strada Moldovei din Baia Mare – actualizare

Redactie

Întâlnire privind pregătirea proiectelor din programul Casa Verde la Mireşu Mare

Redactie

FOTO: Accident pe 22 Decembrie – Autoturism izbit in lateral de un troleibuz

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.