BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV VIDEO: Incendii violente la Chelința și Cetățele. Două case afectate de flăcări în Țara Codrului

Incendiu violent în satul Chelința (oraș Ulmeni) din județul Maramureș. Un scurt circuit a provocat totul. Flăcările au mistuit un acoperiș și, din cauza vântului dar și a faptului că un alt imobil a fost construit în apropiere, s-au extins.

La fața locului au intervenit pompierii militari din Șomcuta Mare, pompierii civili din Mireșu Mare iar în sprijinul lor au venit și cei de la Detașamentul de Pompieri Baia Mare.

Acoperișul gospodăriei de la care a izbucnit focul a fost distrus în totalitate pe o suprafață de 150 mp, a fost distrus mobilierul din inter și toate bunurile electrocasnice.

La cel de-al doilea imobil flăcările au distrus aproximativ 50 mp din fațada acesteia, dar și aproximativ 10 mp din acoperiș. Nu s-au înregistrat victime.

Astăzi dimineață imediat după ora 8.00 un apel la 112 a alertat pompierii militari din Baia Mare despre izbucnirea unui incendiu în localitatea Cetățele.

Te-ar putea interesa si

TÂLHĂRIE ÎN MIEZ DE NOAPTE: Un bărbat a rămas fără portofel pe str. Gării

Redactie

DOLIU ÎN LUMEA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI MARAMUREŞEAN: A murit prof. Ilie Marinca, fost director al școlii din Fărcașa, director în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”

Redactie

Polițiștii de prevenire și antidrog la tabăra de Karting din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.