BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Două accidente produse pe etapa de la Codru Butesii de la Raliul Maramureșului. Intervine elicopterul SMURD și descarcerarea

Două accidente rutiere s-au produs și astăzi la Raliul Maramureșului pe etapa specială desfășurată la Codru Butesii. La unul dintre acestea intervine elicopterul SMURD, pompierii de la descarcerare și echipajele ambulanței.

Echipajul format din Cătălin Cătana și copilot Arnold Căițanu au pierdut controlul volanului, au lovit un podeț din beton și s-au rostologit pe un câmp. Cei doi au fost scosi de echipajele de la descarcerare si au fost duși spre Spitalul din Baia Mare.

Al doilea eveniment din aceeași zonă i-a avut ca protagoniști pe un echipaj ce conducea un autoturism înmatriculat în Ungaria. Cei doi au ieșit de pe șosea au distrus un gard și s-au oprit lângă un imobil din apropierea bisericii din Codru Butesii.

ACTUALIZARE

Echipajul 119 format din Cătălin Catana şi Arnold Caitanu era ultimul în ordinea de start de la Raliul Maramureşului.„Toate echipele medicale de intervenţie şi descarcerare au ajuns rapid la faţa locului şi au luat toate măsurile, conform protocolului medical. Echipajul de descarcerare a intervenit rapid şi i-a extras pe cei doi din maşina de concurs. Ambii sunt stabili, conştienţi şi cooperanţi, conform reprezentanţilor Comisiei Medicale FRAS.

Pilotul Cătălin Catana a fost transportat cu elicopterul la spital, iar copilotul Arnold Caitanu cu ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru mai multe investigaţii. Ambii sunt în afara oricărui pericol”, a anunţat Federaţia Română de Automobilism Sportiv pe site-ul său.În urma investigaţiilor, Cătălin Catana a fost diagnosticat cu fractura de bazin cu deplasare şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, în timp ce Arnold Caitanu are o fractura de bazin, dar nu are nevoie de operaţie.

CITEȘTE ȘI:

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Un polițist și vecinul lui au fost furați de doi tineri. În timpul liber, polițistul a prins hoții

Vasile Dale

A AJUNS ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR: Alex nu a scos o vorbă în fața jurnaliștilor. A fost arestat preventiv (foto/video)

Vasile Dale

Cine este sătmăreanul de 23 de ani suspectat că i-a ajutat pe hackerii pro-ruși să atace cibernetic România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.