Eveniment

RUTIERE: Reţinut de poliţişti după ce băut la volan a făcut accident în Baba, un altul pentru conducere fără permis

Ieri, 13 aprilie , la ora 16.23, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Baba.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, din Dragomirești, a condus un autoturism în localitatea Baba, având direcția de deplasare spre localitatea Coroieni, și a surprins și accidentat o femeie de 54 de ani, din sat. După producerea evenimentului, conducătorul autoturismului nu ar fi oprit la fața locului, ci și-ar fi continuat deplasarea aproximativ 10 km până la ieșirea din localitatea Coroieni spre Răzoare, unde a oprit într-o parcare. A fost identificat de polițiști, care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia, de 54 de ani, a fost transportată la spitalul din Târgu Lăpuș, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul, de 38 de ani, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii din Târgu Lăpuș au constatat faptul că bărbatul nu deține nici permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.

Tot ieri, 13 aprilie a.c., prin ordonanță, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului, de 38 de ani, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

*****

Ieri, 13 aprilie 2022, în urma cercetărilor efectuate întru-un dosar penal înregistrat la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, față de un tânăr de 18 ani din Repedea a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.
În fapt, tânărul a săvârșit trei fapte de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind identificat de polițiștii Secției 4 Leordina în zilele de 12 februarie 2022, 15 februarie 2022 și 27 martie 2022, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DJ 187, în Poienile de Sub Munte și pe drumul comunal ,,Lujana” din Repedea.
În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Judecătoriei Vișeu de Sus cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV/ ACCIDENT GRAV ÎN MUNŢII RODNEI: O turistă a căzut în gol şi are fracturi deschise (FOTO, VIDEO)

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maramureşeni din Ruscova implicaţi într-un teribil carambol în Ungaria. Doi răniţi grav

Redactie

FOTO: Zece bărbaţi cu domiciliul în Sighetu Marmaţiei, pe lista persoanelor fugare și date în urmărire de Poliție pentru a fi arestate

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.