BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Două persoane atacate de un căprior deținut ilegal în captivitate în Baia Mare, pe Colonia Topitorilor

Ieri, 14 aprilie, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați despre faptul că, pe strada Colonia Topitorilor din Baia Mare, un exemplar de căprior, care era deținut ilegal în captivitate în curtea imobilului a atacat două persoane.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată din polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Biroului Protecția Animalelor, însoțiți de un medic veterinar și un reprezentant din cadrul A.J.V.P.S. Maramureș.

A fost găsit un căprior, care se afla închis într-o anexă împrejmuită cu gard din sârmă, mascul, cu vârsta de aproximativ 5 ani.



Căpriorul a fost capturat și relocat pe Fondul Cinegetic din Săsar din cadrul A.J.V.P.S. Maramureș.

În urma evenimentului, o femeie de 60 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar unui bărbat de 79 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj de ambulanță.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de deținere ilegală de animale sălbatice luate din natură.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / CAZ ÎNFIORĂTOR ÎN BAIA SPRIE / ACTUALIZARE: Un bărbat şi-a violat fiica vitregă de 15 ani. Violatorul a fost arestat preventiv

Vasile Dale

FOTO VIDEO EXCLUSIV / CE PANDEMIE LA SIGHETU MARMAȚIEI – ZICI CĂ VINE SFÂRȘITUL LUMII: Aglomeraţie în magazine, bănci, pe trotuare. Îmbulzeală peste tot

Redactie

FOTO CITITORI: Dacă ești polițist la rutieră în Vișeu de Sus ești șmecher și la volanul mașinii personale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult