BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Ucrainean rătăcit pe vf Polonica din Munţii Maramureşului, căutat de poliţiştii de frontieră din Vişeu de Sus şi de salvamontişti. Bărbatul a fost găsit în viaţă – ACTUALIZARE

Polițiștii de frontieră din dispeceratul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au fost sesizați, în această dimineață, în jurul orei 9.00, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, 112 de un cetățean ucrainean care a traversat Munții Maramureșului, din Ucraina în România și a solicitat sprijin, afirmând ca s-a rătăcit.

După primirea apelului, echipaje ale poliție de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului și Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș s-au deplasat în zona pentru găsirea cetățeanului ucrainean rătăcit. De asemenea, au fost alertate toate structurile din sistemul de ordine publică și siguranță națională pentru luarea măsurilor specifice din competență și acțiune în sistem integrat pentru căutarea și salvarea persoanei respective.

Omul s-a rătăcit pe Vf. Polonica, la peste 1622 m altitudine, şi spune că are probleme de sănătate, respectiv degerături.

La misiunea de căutare a cetățeanului ucrainean rătăcit participă un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne care în prezent survolează zona.


ACTUALIZARE

Cetățeanul ucrainean în vârstă de 41 ani rătăcit în zona montană a fost găsit. A fost evaluat de către salvamontiști și polițiști de frontieră, persoana este conștientă, starea de sănătate fiind bună. Echipele de intervenție participante la misiune în sistem integrat s-au retras în siguranță din teren. Cetățeanul ucrainean urmează să fie transportat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului pentru continuarea cercetărilor.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – EXCLUSIV / ÎN PLINĂ CAMPANIE: Furt din locuință în Baia Mare. Hoții au plecat cu peste 9.000 de euro (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

S-A RASTURNAT ÎN PÂRÂU: Bărbat din Maramureș prins sub un utilaj forestier la Bizușa-Băi. Șoferul era beat (foto)

Vasile Dale

Foto – Furtună în Baia Mare. Copac cazut peste un barbat pe bd București, acoperiș aruncat peste mașini

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.