BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO / ACTUALIZARE: Accidente la Șurdești, Rona de Jos, Borșa și Dumbrăvița. Unul dintre șoferi avea 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trei accidente rutiere s-au petrecut în ultimele ore pe șoselele din Maramureș. Într-un caz șoferul era atât de beat încât nu a mai văzut drumul și s-a izbit de un podeț din beton.

ȘURDEȘTI

Două vehicule s-au ciocnit pe drumul județean 184 Cavnic – Baia Sprie, chiar la ieșire din Șurdești. Evenimentul rutier s-a soldat cu avarierea gravă a autoturismului, dar și a autoutiliarei implicate.

DUMBRĂVIȚA

Un alt eveniment rutier s-a petrecut pe DN18B imediat după fostul ”Popas Regal”. Șoferul unui autoturism Renault a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un podeț din beton. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

RONA DE JOS

Un alt accident rutier s-a petrecut pe DN18 pe raza localității Rona de Jos. Aici șoferul unui autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un podeț din beton. Polițiștii l-au testat pe șofer, rezultatul etilotestului a indicat 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată s-a deschis dosar penal pentru numele celui de la volan.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş: Accident rutier în Rona de Jos

Ieri, 14 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 18, în localitatea Rona de Jos, a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 58 de ani, din Sighetu Marmației, a condus un autoturism din direcția Rona de Sus spre Sighetu Marmației, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune frontală cu un cap de podeț, aflat pe sensul său de deplasare. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației pentru efectuarea de investigații medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool în aer pur expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Accident rutier în Borșa

Ieri, 14 aprilie, la ora 10.45, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 18, strada Victoriei din oraș a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unor persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 38 de ani din oraș, aflat la volanul unei autoutilitare, efectuând manevra de mers înapoi pentru a intra în curtea unui imobil, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără de 22 de ani din Borșa. În urma impactului, conducătoarea auto, un alt tânăr de 25 de ani, un bărbat de 62 de ani și un minor de 3 ani, aflați în calitate de pasageri în autoturism, au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cinci mandate de executare puse în aplicare de polițiști

Ieri, 14 aprilie, polițiștii Secției 6 Sarasău și cei ai Secției 3 Fărcașa au pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Sighetu Marmației și Judecătoria Baia Mare.

Mandatele au vizat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 43 de ani, din Rona de Sus, Câmpulung la Tisa și comuna Băsești, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, contrabandă și viol. Condamnarea celor cinci variază între 3 ani și 4 luni și 7 ani închisoare. Toți au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

ACTUALIZARE. Cei doi bărbați au fost arestați preventiv

Față de cei doi bărbați de 18 și 38 de ani din Dragomirești și Repedea, reținuți pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, vătămarea corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, respectiv trei fapte de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în urma prezentării în fața instanței de judecată, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE A UNUI POLIȚIST ARTIST (video)

Vasile Dale

ŞOCANT: O fată de 19 ani, cu un ac în burtă, a fost plimbată între spitalele din Satu Mare şi Baia Mare

Vasile Dale

Comisar de poliție penitenciară Andreea Dobrițoiu va fi director adjunct la Penitenciarul Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.