BREAKING NEWSImportantNational

TRAGEDIE: SEBASTIAN, un tânăr jandarm din Satu Mare, a decedat la doar 24 de ani

Tragedie la Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare. Conform informațiilor PresaSM, Sebastian Corodi, în vârstă de 24 de ani, a trecut la cele veșnice în cursul zilei de duminică, în jurul orei 10.00.

Conform primelor informații ale medicilor legiști, se pare că ar fi fost vorba despre un infarct, produs în somn.

Sebastian era un tânăr jandarm extrem de promițător și dedicat profesiei sale. Ducea o viață echilibrată, făcea mult sport și avea mereu grijă la alimentația sa. Cauza decesului este cu atât mai greu de înțeles.

După finalizarea cursurilor Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, județul Vălcea, Sebastian a fost detașat temporar la o unitate din țară.

După care – din luna martie a acestui an – a reușit să ajungă acasă, în Satu Mare, prin detașare la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Era foarte apreciat de colegii de arme și i s-a prevăzut o carieră strălucită.

Din păcate, Dumnezeu a avut alte planuri cu Sebastian…

Întregul colectiv al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa informației: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Hotel Minerul, odinioară emblema orașului Baia Mare, astăzi RUȘINEA admninistrației publice locale

Vasile Dale

EXCLUSIV GALERIE FOTO – Scandalul de la finalul petrecerii de Revelion dintr-un club din Baia Mare, relatat pas cu pas de directorul unității

Vasile Dale

A FOST DE VIS: Prieteni cuvântători cântă pentru prieteni necuvântători, ediția a VI-a (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.