BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTOGALERIE. Percheziții de amploare în Maramureș și Satu Mare. Ofițerii antidrog au descoperit 240.000 euro ”de recuzită”, droguri și un pistol

Acțiune de amploare a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism în județul Maramureș și în județul Satu Mare. Astfel, polițistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș și Satu Mare au efectuat zeci de percheziții.

Conform informațiilor colegilor de la PresaSMa fost vizată o grupare infracțională specializată în traficul de droguri de risc și de mare risc, precum și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au fost efectuate un număr de 39 percheziții domiciliare pe raza județelor Satu Mare și Maramureș.

Un număr de șase suspecți au fost conduși la DIICOT Satu Mare pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost ridicate și indisponibilizate următoarele bunuri: 650 grame muguri de cannabis, 120 grame substanță cristalină – 4MMC (cristal), 10 grindere, 1 pistol cu gaze supus autorizării, sumele de 8.000 de lei, respectiv 240.000 de euro ”de recuzită” (practic aveau pe ei inscripția de specimen).

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul de specialitate al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, Brigada Mobilă de Jandarmi Cluj, BCCO Cluj-Napoca, SCCO Sălaj, SCCO Maramureș, IPJ Bihor, BCCO Oradea. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul de Operațiuni Speciale Oradea.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: S-a suspendat executarea silită a Primăriei Borşa

Vasile Dale

OFICIAL: Instituire carantină zonală pentru comuna Groși și satele aparținătoare Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos

Redactie

TENTATIVĂ LA OMOR: O seineancă şi-a înjunghiat soţul după o ceartă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult