BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

SAT ȘUGATAG: Un bărbat de 72 ani din Hărnicești a căzut cu mopedul. Nu deținea permis de conducere

Ieri, 18 aprilie, la ora 14.28, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe D.N. 18, la intrarea în localitatea Sat-Șugatag a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 72 de ani din Hărnicești, a condus un moped din direcția localității Giulești înspre localitatea Hărnicești, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării de investigații medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul de 72 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Acțiunea polițiștilor din Tăuții Măgherăuș în colaborare cu reprezentanții R.A.R. Maramureș

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Tăuții Măgherăuș, împreună cu reprezentanți din cadrul R.A.R. Maramureș au desfășurat acțiuni pe linia controlului tehnic auto, a transportului de animale și respectarea de către participanții la trafic a legislației rutiere.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.700 de lei. Totodată, ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea a opt certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Te-ar putea interesa si

VIDEO. Cine sunt slovacii care au plănuit un omor la comandă și au traficat droguri în valoare de 22 milioane de euro? Capturați într-un hotel din Satu Mare

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Un ucrainean a provocat un accident grav la Sighet și a lăsat un cartier întreg în benznă (actualizare)

Redactie

Elevii de la o şcoală din Baia Mare, condiţionaţi să se vaccineze anti-Covid. Directoarea dă vina pe secretară şi excesul de zel (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.