Important

IJJ MARAMUREŞ: Activităţi de prevenire şi de informare în pieţe şi magazine şi cu copii aflați în tabăra organizată de Asociația Cercetașii Munților din Baia Mare

Se apropie sărbătorile Pascale iar piețele agroalimentare și magazinele sunt din ce în ce mai aglomerate. În acest sens, prevenirea furturilor din buzunare sau genți și a altor fapte de natură antisocială au fost principalele mesaje transmise în această săptămână, în cadrul unor activități de prevenire și informare, desfășurate de către jandarmii maramureșeni pe raza municipiului Baia Mare.

De asemenea, deoarece elevii se află în vacanță iar unii dintre ei participă la diferite activități pe traseele turistice montane, jandarmii au desfășurat săptămâna aceasta acțiuni preventiv-educative cu un grup de copii aflați în tabăra organizată de Asociația Cercetașii Munților din Baia Mare. Jandarmii le-au transmis acestora recomandări privind siguranța în drumeții, orientarea în teren și modul în care să acționeze atunci când întâlnesc un animal sălbatic. Un subiect important abordat a fost cel referitor la solicitarea ajutorului autorităților în cazul în care se rătăcesc sau se află în pericol.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE FOTO, VIDEO: Două adolescente şi-au împărțit pumni și picioare în Parcul Mara din Baia Mare, în văzul colegilor

Vasile Dale

SPIRIT CIVIC: Portmoneu găsit, predat poliţiei

Vasile Dale

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Eu nu pot și refuz să-mi asum o asemenea decizie care poate afecta viitorul tinerei generații…”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.