EvenimentMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI / TRAFIC INFERNAL: La un pas de accident, după ce şoferul unei dubițe depășește pe linie continuă – VIDEO

Sighet, orașul sălbatic în ceea ce privește șofatul. Plin de dereglați și maneliști de ultimă speță care conduc haotic și deseori provoacă accidente, opresc pe unde doresc – așa se poate descrie modul în care conduc mulți șoferi de pe la noi, iar Poliția rutieră stă și doarme. Rutieriștii sigheteni preferă să stea de cele mai multe ori la pândă cu radarul pe la ieșirea din localitate, evitând să stea în zonele aglomerate în scop de dirijare a circulației și prevenției. Este și cazul unui șofer al unei autoutilitare ușoare (nr de înmatriculare MM ** UHC) care se deplasa pe strada Bogdan Vodă din municipiu din direcția podului peste râul Ronișoara înspre centrul orașului. Deși circulația rutieră este una intensă, după cum se vede pe filmarea de mai jos, iar mașinile circulă în coloană, bară la bară dar cu o viteză medie de 50 km/h, șoferul dereglat (că nu îl putem numi altfel) intră în depășirea unui autoturism marca Mercedes încălcând marcajul longitudinal continuu, iar din față venea o altă coloană de mașini. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 20 aprilie a.c.

Doar spiritul de observație al celorlalți șoferi au făcut ca la limită să fie evitată o coliziune frontală, cu urmări ușor de intuit. Nu reușim să pricepem cum se poate ca astfel de așa-ziși șoferi să facă ce doresc și să nu pățească nimic.

Anterior acestei fapte, șoferul dubei a mai depășit încă alte două autoturisme, tot pe linia continuă, iar pe unul dintre șoferii depășiți l-a înjurat ca la ușa cortului de ce nu i-a făcut loc lui, marelui zmeu – aceasta în timp ce depășea peste o trecere pentru pietoni.

Sursa Sighet 247

Sursa video: Andrei Sedoreac

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Un băimărean susține că ar fi fost desfigurat de polițiști sub privirile propriului copil de 6 ani. Petrecea de ziua soției lui. Poliția susține că a cazut pentru că era beat (actualizare)

Vasile Dale

RUTIERE ÎN WEEKEND: Accident rutier cu trei răniţi la Sighetu Marmaţiei, mai multe infracţiuni (FOTO)

Redactie

Stațiile de sortare-transfer a gunoiului menajer din Maramureș sunt o bătaie de joc față de banul public european și românesc! Consecința? Nu avem unde depozita gunoaiele noastre cele de toate zilele!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.