Important

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BAIA MARE: Câștigătorii concursului aniversar ,,50 de premii pentru o viață sănătoasă” au fost premiaţi

Momente emoționante la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, unde au fost premiaţi câștigătorii concursului aniversar ,,50 de premii pentru o viață sănătoasă”.
„Fotografiile trimise de participanții la concurs au trezit sentimente de nostalgie și bucurie. Am privit fețele uimite ale nou-născuților care au deschis ochii în spitalul nostru, ne-am amuzat la fotografia unui tort imens, care reproduce spitalul și care a fost realizat la aniversarea de 30 de ani și ne-am bucurat să vedem că avem mulți prieteni, mulți maramureșeni care au încredere în Spitalul județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare”, spun reprezentanţii spitalului.
Toți participanți la concurs au fost recompensați de managerul spitalului, Alexandru Oros, cu un set complet și gratuit de analize, pe care îl pot efectua pe tot parcursul anului 2022.


Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE SALVAMONT: RISC DE AVALANṢĂ in Muntii Rodnei şi Munţii Maramureşului

Redactie

EXCLUSIV: Cursa Wizz-Air Debrecen – Paris a luat foc. Sătmăreni și maramureșeni în pericol. Zborul a fost reprogramat pentru duminică dimineață (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

START TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2023 – EDIŢIA DE TOAMNĂ: Standul Maramureșului, mai spectaculos ca niciodată

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.