BREAKING NEWSImportant

5 filme cu fantome pe care merită să le vezi

Filmele cu fantome au un farmec aparte, iar unele titluri au ieșit în evidență în ultimele trei decenii.

Așadar, iată cinci filme cu fantome pe care merită să le vezi:

  1. Ghostbusters (1984) – Este poate cel mai cunoscut film cu fantome, ce reușește să îmbine excelent momentele de comedie. Ghostbusters prezintă povestea a trei parapsihologi din New York, plecați la vânătoare de fantome. Din distribuție fac parte Bill Murray, Dan Aykroyd și Harold Ramis, iar filmul a avut un succes important, în condițiile în care încasările s-au apropiat de 300 de milioane de dolari, sumă impresionantă pentru anul 1984 și pentru o comedie. Bugetul producției a fost de 30 de milioane de dolari. Multă lume consideră că Ghostbusters este cel mai de succes film de comedie din anii ’80. Iar totul a dus la apariția unei francize de miliarde de dolari, din care mai fac parte jocuri video, de societate, cărți de benzi desenate, animații, haine, jucării și nu numai.
  1. Beetlejuice (1988) – Alec Baldwin și Geena Davis sunt actorii principali din acest film, în timp ce Tim Burton asigură distribuția. Baldwin și Davis formează un cuplu care tocmai a murit și s-a transformat în fantome, iar misiunea lor este de a bântui casa în care au locuit. Este un alt film cu mult umor, premiat la Gala Oscar pentru machiajele foarte bune. Încasările sale au trecut de 73 de milioane de dolari, la un buget de 15 milioane de dolari. Succesul Beeltejuice a dus și la apariția unui film musical, dar și a unui joc de casino, disponibil în secțiunea NetBet păcănele online. Beetlejuice Megaways a fost lansat în aprilie 2020, iar printre simbolurile sale se află personajele principale din film, alături de alți monștri.
  1. The Ring (2002) – Naomi Watts este în rolul principal în acest film în care interpretează o jurnalistă care merge pe urmele unei casete video despre care se spune că este blestemată. Astfel, cei care o văd vor muri la 7 zile distanță. Regia îi aparține lui Gore Verbinski, în timp ce în distribuție mai sunt incluși David Dorfman, Martin Henderson și Brian Cox. The Ring este o producție japoneză din anul 1998 și a dat naștere unui nou trend în industria cinematografică: remake-urile după producții asiatice. Iar succesul The Ring este semnificativ, cu încasări de 250 de milioane de dolari, la un buget de 48 de milioane de dolari.
  1. Insidious (2010) – În Insidious putem vedea povestea unui cuplu al cărui fiu a intrat într-o stare de comă și ajunge să fie posedat de fantome dintr-o altă dimensiune astrală. Deși a avut un buget de doar 1.5 milioane de dolari, încasările sale au fost de aproximativ 100 de milioane de dolari. În plus, Insidious a mai avut trei continuări ce pot fi văzute pe Netflix.

5. Paranormal Activity (2007) – Puține filme se pot lăuda cu performanțele comerciale pe care Paranormal Activity le-a avut raportat la bugetul său. Doar 15 mii de dolari a fost bugetul inițial, ajuns în cele din urmă la 215 mii de dolari după etapa de post-producție. Dar încasările au luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv echipă de producție. Astfel, acest film a generat venituri de peste 193 de milioane de dolari, un mare eveniment la acel moment. În Paranormal Activity se prezintă povestea unui cuplu tânăr, care este bântuit de o fantomă în propria locuință. Iar toată acțiunea e redată prin intermediul unor camere de supraveghere. Paranormal Activity a beneficiat și de continuări, dar acestea nu au avut același succes comercial.

Te-ar putea interesa si

Victorie importantă pentru România la Congresului PPE de la București!

Redactie

AU SPART UȘILE: Un sighetean a fost găsit mort în apartament, iar un băimărean – mort de beat

Vasile Dale

În 10-11 noiembrie iubitorii de jazz au întâlnire în Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.