BREAKING NEWSImportant

Shopping corner Decathlon în hipermarketul Auchan din Baia Mare

Auchan și Decathlon au demarat anul trecut un parteneriat în baza căruia mai multe game de echipamente și articole sportive din Decathlon, unul dintre liderii pieței de articole sportive, să fie integrate în oferta hipermarketurilor, în zone special dedicate ale raioanelor cu produse sportive.

De curând, locuitorii din Baia Mare pot achiziționa, atunci când vin la cumpărături în hipermarketul Auchan, și articolele sportive de care au nevoie. Mai exact, clienții pot alege din cele peste 400 de produse precum: încălțăminte, echipament de alergare, textile sport, articole pentru fitness, sporturi de echipă sau acvatice.

Prin deschiderea shopping corner-ului Decathlon, în hipermarketul Auchan Baia Mare, clienții au ocazia să economisească timp și sunt încurajați astfel să adopte un stil de viață sănătos, având la dispoziție o gamă mai largă de articole și echipamente sportive de calitate.

Alte detalii:

Sporturile prezente in oferta: cross-training, pilates, alergare, inot, fotbal, baschet, volei, tenis de masa, badminton, beach tenis, darts, tir cu arcul, beach volei, frisbee, cardio si accesorii tenis

Misiunea Decathlon este sa faca sprtul accesibil pentru cat mai multi romani. Prin proiectul “Sell to others” (STO) Decathlon incearca sa faca sportul accesibil locuitorilor din orasele unde Decathlon nu are magazine fizice si locuitorii nu au posibilitatea sa atinga sau sa testeze produsele noastre .

Dupa inaugurarea implantarilor din magazinele Auchan Baia Mare. 136.000 de baimareni au posibilitatea sa atinga si sa testeze produse Decathlon in magazinele Auchan.

Oferta din magazinele Auchan contine 170 de tipuri de produse sportive din 15 sporturi (cross-training, pilates, alergare, inot, fotbal, baschet, volei, tenis de masa, badminton, beach tenis, darts, tir cu arcul, beach volei, frisbee, cardio training). Oferta este implantata pe 18 metri lineari in Baia Mare.

Planurile de viitor vizează integrarea ofertei Decathlon și în alte hipermarketuri Auchan din țară.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Mașină furată din Dej abandonată în centrul municipiului Baia Mare. Criminaliștii au prelevat amprente – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Circulația rutieră pe DN 1C se desfășoară alternativ, pe un sens, din cauza lucrărilor. Ce spun autorităţile

Redactie

ACŢIUNI: Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, la pensiunile din Vișeu de Sus și Rona de Jos

Redactie

1 mesaj

Vasile Pop mai 9, 2022 at 12:04 am

Idem. Am fost client Decathlon, am mers in Satu Mare cand aveam ceva de cumparat de la Decathlon. Magazinul din Satu Mare este ok, este destul de bine aprovizionat, este mare, am gasit cam tot ce am cautat. Ce au deschis in Baia Mare este o mizerie, in Baia Mare n-am gasit ABSOLUT NIMIC din ce mi-am propus sa cumpar! A fost prima si ultima data cand am vizitat asa zisul lor „magazin” Decathlon din Baia Mare! (care „magazin” Decathlon in Baia Mare este de fapt o jumatate de raft, cealalta jumatate este ocupata cu perne si plapume de la alt comerciant)…
Imagini cu „mărețul” magazin Decathlon din Baia Mare:
1.) – https://i.postimg.cc/VNMJYRx8/IMG-202205-1.jpg
2.) – https://i.postimg.cc/Kj9z9sMn/IMG-202205-2.jpg

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.