BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Autoturism furat și minoră dispărută cu iubitul ei dată în consemn de polițiștii maramureșeni. Fata a fost găsită de polițiști

Biroul de presă al IPJ Maramureș informează faptul că astăzi 21 aprilie 2022 polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Serviciul de Investigații Criminale- Biroul Urmăriri, au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că, fiica sa minoră, VARGA RORBERTA de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din Baia Mare, unde locuiește fără forme legale, și nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime 1,50 m, constituție atletică, păr vopsit blond, ochi căprui.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

În plus față de informațiile oficiale vă prezentăm informații obținute pe surse care susțin ferm faptul că minora ar fi plecat împreună cu iubitul ei. Aceleași surse spun că polițiștii maramureșeni au dat în consemn și un autoturism marca VW Golf Variant, înmatriculat MM-16-YAS care ar fi condus de iubitul fetei (G.E.Remus) și care se pare că ar fi fost furat.

Conform documentelor dispariția minorei (considerată plecare voluntară), dar și consemnul autoturismului a fost transmis tuturor județelor din România, dar și poliției de frontieră.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Se revocă urmărirea! Minora a fost găsită de polițiști. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

De asemenea, precizăm faptul că în ceea ce îl privește pe tânărul de 22 de ani, care a fost identificat împreună cu minora de 16 ani pe timpul dispariției acesteia, nu a fost constatată până în acest moment comiterea vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE NOCTURNĂ: Salvamont Maramureș, în zona Mogoșa – Negreia, pentru salvarea a doi bărbaţi rătăciţi

Redactie

DROGURI ÎN MAȘINĂ: Depistat în trafic de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare cu 117 km/h în Baia Mare

Vasile Dale

ITALIA: Camionetă condusă de un băimărean, implicată într-un teribil accident rutier soldat cu mai multe victime

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.