Important

Mesajul de Paşti al primarului oraşului Vişeu de Sus, Vasile Coman

Dragi locuitori ai orașului Vișeu de Sus,
Trăim, pentru încă un an, Săptămâna Mare. Suferim, alături de Mântuitorul nostru, patimile pe care El Însuși, din iubire pentru oameni, a ales să le îndure pentru a ne face posibilă mântuirea. Sacrificiul suprem care să ne permită întoarcerea spre divinitate. Trăim, alături de El, zilele care preced Marea Înviere și încercăm, pe cât posibil, să-I fim alături. Prin smerenie, curățare spirituală, rugăciune, post, fapte și gânduri bune, ne pregătim pentru cea mai mare sărbătoare a creștinătății – Învierea Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Vă doresc Paște Fericit, liniște sufletească, pace în familie și multă sănătate. Să fim mai buni, mai sinceri unii cu ceilalți, să lăsăm răutatea, ura și dezbinarea și să facem tot posibilul să trăim în armonie unii cu ceilalți, mulțumind lui Dumnezeu pentru pacea de care ne bucurăm.
De asemenea, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul arătat, pentru mesajele transmise, asigurându-vă că orașul nostru va avea, în continuare, aceeași conducere. Voi fi alături de dumneavoastră, iar împreună cu domnul viceprimar Grad Marius, Consiliul Local și aparatul de specialitate al primăriei, vom continua toate proiectele noastre pentru bunăstarea și prosperitatea Vișeului de Sus. Lucrurile prezentate în mass-media nu au niciun fundament real, sunt doar niște speculații lipsite de fond.
Cunoaștem foarte bine nevoile orașului și necesitățile cetățenilor. Muncim pe toate fronturile și facem toate eforturile posibile pentru a obține finanțări cât mai multe, pe diferite domenii de activitate și importanță. Avem multe proiecte, atât în implementare, cât și aprobate spre finanțare.
Vom construi o creșă pentru copilașii noștri, vom reabilita blocuri de locuințe și clădiri publice, vom reabilita și moderniza străzi și cartiere care încă sunt deficitare la capitolul infrastructură (balastări, asfaltări, extinderi de rețele de apă potabilă, canalizare menajeră sau pluvială, etc.), vom investi în continuare în infrastructura de sănătate și învățământ, vom reabilita, moderniza și crea noi parcuri, spații verzi, locuri de joacă pentru copii sau odihnă și relaxare pentru adulți, vom dezvolta o rețea de distribuție și racordare a gazelor naturale, precum și multe alte lucruri benefice pentru noi toți.
Așadar, în aceeași formulă ca și până acum, alături de dumneavoastră, vom pune umărul și vom face tot posibilul ca orașul nostru să crească tot mai tare și să-și întărească poziția pe care și-a obținut-o în ultimii ani, reprezentând un adevărat reper pentru turismul zonal, național sau internațional, dar și un oraș în care să-ți dorești, cu adevărat, să trăiești.
Sărbători luminate și multă sănătate!
Cu stimă și deosebită prețuire,
Primar,
Vasile Coman

Te-ar putea interesa si

EPOCA TÂRZIE A BRONZULUI ÎN DEPRESIUNEA LĂPUȘULUI: Expoziţie permanentă vernisată marţi, 14 decembrie

Redactie

LA MUZEUL SATULUI: ”BUN DE MARAMUREȘ” de Sfântă Mărie

Vasile Dale

PE ŞOSELELE DIN JUDEŢ: Opt dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni în acest weekend

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.