Important

MODERNIZARE: Delgaz Grid investește peste 11 milioane de lei în reţelele din Maramureș

• Cele mai ample lucrări din acest an se desfășoară în municipiul Baia Mare și orașul Seini;
• Anul trecut în județul Maramureș au fost înlocuiți peste 11 ki-lometri de conducte și branșamente de gaz, iar rețeaua a fost extinsă cu 52 kilometri;

Delgaz Grid va desfășura anul acesta în județul Maramureș proiecte de investiții în valoare de peste 11 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de peste 28 de kilometri. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum şi a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale.

Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în municipiul Baia Mare și Seini .

Anul trecut în județul Maramureș s-au derulat patru proiecte de investiții prin care s-au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de peste 11 kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 52 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în localitățile Rohia și Șomcuta Mare.

Delgaz Grid a investit în anul 2021 în distribuția de gaze naturale peste 330 milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Totodată, anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu.

Te-ar putea interesa si

MOMENT SOLEMN: Jurământ depus de cei mai noi pompieri la ISU Maramureş

Redactie

TESTĂRI GRATUITE ÎN WEEKEND: Simulatoare de accidente rutiere la Baia Mare

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Copiii noștri au nevoie de condiții sigure în școli, nu de politică!”

Redactie

1 mesaj

Nelu buzura aprilie 28, 2022 at 10:45 am

Nicîodată nu voi folosi gaz!!! Am studiat și vrăjala asta cu gazul ,care a ajuns și 700 lei pe lună în urma scumpiri de 3-4 ori pe an ,eu cu 1200 lei am căldură pe 5 luni 240 lei pe lună ,așa că lăsati vrajala cu gazul, am vazut în tv anul trecut la București ,aveau oameni gaz vara și iarna înghețau de frig în casă!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.