BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

URMAREA EXPLOZIEI DE LA LEORDINA: Un bărbat a decedat în urma exploziei unei butelii

Ieri, 26 aprilie, în jurul orei 10.00, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la un imobil din localitatea Leordina a izbucnit un incendiu.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani din localitate, în urma montării unei butelii de gaz în imobilul, ar fi verificat anumite scurgeri de gaze cu ajutorul unei brichete, moment în care butelia a luat loc și a explodat.
În urma exploziei, au rezultat atât victime omenești, respectiv bărbatul de 43 de ani, care a suferit arsuri, cât și pagube materiale. De asemenea, la fața locului se afla un bărbat de 46 de ani, care ar fi suferit un atac de panică. Ambii au fost transportați la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.


Din păcate, în urma complicațiilor survenite, bărbatul de 46 de ani a decedat. Corpul neînsuflețit a fost transportat la prosectura Spitalului Județean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

COLIZIUNE: Băimărean implicat într-un accident rutier în Bihor

Vasile Dale

LA CIORDIT ÎN SIGHET: O femeie din Mureș a ascuns bunurile sub cele 7 pondiole în Kaufland (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

#DIASPORAUNITA: PE 10 AUGUST MOROȘENII PE LINIA ÎNTÂI LA MITINGUL DE LA BUCUREŞTI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.